Egészség


2017. 11. 28.

A tökéletesség 3 lépése

A Lux Aqua hálózati vízautomaták három lépcsős víztisztító technológián keresztül garantálják a mindig frissen szűrt tiszta vizet.


2017. 10. 27.

Mit jelent a BioCote® védelem?

A Lux Aqua hálózati vízautomaták a külső és belső védelemről egyaránt gondoskodnak. Három lépcsős víztisztító technológián keresztül garantálják a mindig frissen szűrt tiszta vizet.

tovább


2017. 08. 04.

Mi történik, ha nem iszol eleget?

Nem is gondolnád, milyen kevés folyadékveszteség elég a kiszáradáshoz. Testünk 60 százalékos víztartalma, ha csak 1,5 százalékkal csökken, máris jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek.

tovább


2017. 07. 17.

Ízesíts!

Nem győzzük hangsúlyozni mennyire fontos a megfelelő napi folyadékmennyiség elfogyasztása. Sajnos ez sok embernek gondot jelent, egyszerűen azért, mert nem szeretik a tiszta vizet. Nekik gyűjtöttünk össze pár tippet!

tovább


2017. 04. 25.

Miért fontos sokat inni a munkahelyen?

A tiszta ivóvíz az emberi élet nélkülözhetetlen feltétele. Víz nélkül nincs élet. A szervezet megfelelő működéséhez létfontosságú az elegendő mennyiségű vízfogyasztás. Az emberek többsége bizonyos tevékenységek során, mint pl. munkavégzés hajlamos megfeledkezni a megfelelő folyadékvitelről. Ha nem kap elég folyadékot a szervezet, azt bizony jelzi. Lássuk, miért is érdemes ügyelni a pótlására!

tovább