A tökéletesség 3 lépése


2017. 11. 28.

A tökéletesség 3 lépése


A Lux Aqua hálózati vízautomaták három lépcsős víztisztító technológián keresztül garantálják a mindig frissen szűrt tiszta vizet.

Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel. A tiszta és csíramentes vízhez, azonban még többre van szükség.

A Lux Aqua három magasan fejlett technológiát használ, amely szavatolja a víz tisztaságát.

 

1. Mikroszűrés (szénszűrő)

A víztisztítás elején a szénszűrő áll. Első lépésben eltávolítja, azokat a szennyeződéseket, melyeknek nincsen helyük az ivóvízben. Az olyan természetes és egészséges ásványok, amelyek a vízben találhatók, problémamentesen átjutnak a szűrőn és megmaradnak.

A szűrő többek között eltávolítja:

  • Vegyi anyagok, mint klór, benzol, herbicid stb.
  • Részecskék és lebegő részek
  • Egyéb illat- és ízkárosító anyagok

                                                   

2. Firewall® (UV technológia csírák ellen)

Az UV fény extrém hatékony a mikroorganizmusok elleni harcban - ezért használunk a Lux Aqua-nál minden egyes vízautomatában UV lámpát. A szabadalmaztatott Firewall® technológiának köszönhetően fejlesztési részlegünk a víztartályban lévő eredeti UV sugárzási rendszert tovább tökéletesítette: A Firewall® rendszerben egy közvetlenül a vízkiadási helyen található UV lámpa gondoskodik a maximális biztonságról. A Firewall™ 99,9999%-ban távolítja el a vírusokat, baktériumokat és a gombákat az ivóvízből!

                                               

3. BioCote® (Külső védelem)

A vízkifolyó cső és környéke (beleértve a csepptálcát is) ezüstionos kezeléssel van ellátva.Az ezüst –természetes vírusblokkoló hatásának köszönhetően– meggátolja a mikroorganizmusok letapadását és növekedését. A BioCote® egy végső higiéniai védőréteget képez az aktívszenes szűrés és az UVlámpás fertőtlenítés mellett!

                                                


Téma további cikkei

2017. 10. 27.

Mit jelent a BioCote® védelem?

A Lux Aqua hálózati vízautomaták a külső és belső védelemről egyaránt gondoskodnak. Három lépcsős víztisztító technológián keresztül garantálják a mindig frissen szűrt tiszta vizet.

tovább


2017. 08. 04.

Mi történik, ha nem iszol eleget?

Nem is gondolnád, milyen kevés folyadékveszteség elég a kiszáradáshoz. Testünk 60 százalékos víztartalma, ha csak 1,5 százalékkal csökken, máris jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek.

tovább


2017. 07. 17.

Ízesíts!

Nem győzzük hangsúlyozni mennyire fontos a megfelelő napi folyadékmennyiség elfogyasztása. Sajnos ez sok embernek gondot jelent, egyszerűen azért, mert nem szeretik a tiszta vizet. Nekik gyűjtöttünk össze pár tippet!

tovább