2017. 07. 10.

Hogyan vegyük rá magunkat a vízivásra?

Napi 2 és 2,5 l víz elfogyasztása néha lehetetlen küldetésnek bizonyul, pedig számtalanszor hallottuk már, hogy egészségünk egyik alappillére, hogy megfelelően hidratáljuk szervezetünket. Különösen fontos ez nyáron, amikor a hőmérő higanyszála az egekbe szökik. Pár módszer, hogy azok is le tudják gyűrni a szükséges vízmennyiséget, akik számára ez a „feladat” nehézséget okoz.

2017. 07. 04.

A hálózati vízautomaták előnyei

Összegyűjtöttük a legfontosabb előnyöket, hogy a hálózati vízautomaták használata nélkülözhetetlen és megkérdőjelezhetetlen legyen, olyan helyen is, ahol eddig ballonos vízadagolót használtak.

2017. 06. 15.

MI AZ A BPA?

Miért csak a csecsemőkorúak esetében szentelünk kiemelt figyelmet ennek a kérdésnek, amikor 14 éves korig fokozottan és még a felnőtt szervezetre is hatással van?

2017. 07. 13.

Víz diéta?!

A víz jóllakottság érzetet kelt, gyorsítja az anyagcserét, eltávolítja a méreganyagokat. Enyhíti a fejfájást, javítja a bőr állapotát és még számtalan jótékony hatását tudnánk felsorolni. Ki ne szeretné ezeket fokozni?

2017. 04. 25.

Miért fontos sokat inni a munkahelyen?

A tiszta ivóvíz az emberi élet nélkülözhetetlen feltétele. Víz nélkül nincs élet. A szervezet megfelelő működéséhez létfontosságú az elegendő mennyiségű vízfogyasztás. Az emberek többsége bizonyos tevékenységek során, mint pl. munkavégzés hajlamos megfeledkezni a megfelelő folyadékvitelről. Ha nem kap elég folyadékot a szervezet, azt bizony jelzi. Lássuk, miért is érdemes ügyelni a pótlására!